menu

Online sinds 2002 112 & P2000 live
Pager update: 00:33:02

Politie naar de Renswoudseweg in Ederveen

De Politie is op vrijdagmiddag rond 13:33 gealarmeerd om direct ter plaatse te gaan. Deze 112 melding is vanuit de meldkamer via het P2000 verstuurd naar de Politie.

Ederveen ligt in de provincie Gelderland en valt onder de P2000 Gelderland Midden. De hulpdiensten in Ederveen reageren onder meer op 112 meldingen die bij deze veiligheidsregio binnenkomen. 112 meldingen in Gelderland worden via het P2000 netwerk naar de juiste brandweer, ambulance en/of politie gestuurd.

Deze maand zijn er door ons 0 meldingen in Ederveen gemeld.

Tijdlijn melding

112 Meldkamer - 7 mei 2021

Melding komt bij meldkamer binnen.

Politie - 13:33:58

Meldkamer roept politie via P2000 netwerk op.

112veenendaal - 15:42

112veenendaal plaatst artikel: "Chinook transporthelikopter opnieuw aan de grond door technische problemen"

Relevante nieuwsberichten

Chinook transporthelikopter opnieuw aan de grond door technische problemen

EDERVEEN - Een chinook transporthelikopter van de Koninklijke Luchtmacht heeft vrijdagmiddag een voorzorgslanding gemaakt in een weiland aan de Renswoudseweg in Ederveen. Het bleek om hetzelfde toestel te gaan dat donderdagmiddag ook al met technische problemen op het wekeromse zand stond.   Kort nadat hij vanochtend was opgestegen kreeg de bemanning opnieuw te maken met een technische storing die verder vliegen niet verantwoord maakte. De technische dienst van de Koninklijke Luchtmacht is ter plaatse bezig om te kijken of het gerepareerd kan worden. Dit leidde tot grote belangstelling bij mensen die langs reden. Ze remde zo hard dat er meerdere keren gevaarlijke situaties ontstonden. Ook werd er half op de provinciale weg geparkeerd.   Een tweede Chinook kwam rond 13.15 uur ter plaatse om een onderdeel te brengen. Inmiddels is de helikopter op eigen kracht teruggevlogen naar vliegbasis Gilze-Rijen.


Locatie 112 melding - Renswoudseweg, Ederveen