menu

Online sinds 2002 112 & P2000 live
Pager update: 02:35:36

Politie met spoed naar de Kruitberghof in Amsterdam

De spoedmelding kwam binnen bij de Politie op woensdagmiddag rond 16:11. Deze melding werd naar de Politie verstuurd via het P2000 netwerk. De Politie is met spoed ter plaatse gegaan.

Amsterdam valt onder de P2000 Amsterdam-Amstelland. De hulpdiensten in Amsterdam reageren onder meer op 112 meldingen die bij deze veiligheidsregio binnenkomen. 112 meldingen worden via het P2000 netwerk naar de juiste brandweer, ambulance en/of politie gestuurd.

Deze maand zijn er door ons 0 meldingen in Amsterdam gemeld.

Tijdlijn melding

112 Meldkamer - 4 augustus 2021

Melding komt bij meldkamer binnen.

Politie - 16:11:26

Meldkamer roept politie via P2000 netwerk op.

hardnieuws - 16:41

hardnieuws plaatst artikel: "Politie doet onderzoek naar steekpartij"

112amsterdam - 16:54

112amsterdam plaatst artikel: "Gewonde bij steekpartij op de Kruitberghof in Amsterdam"

amsterdam - 16:55

amsterdam plaatst artikel: "Steekpartij in Amsterdam-Zuidoost, slachtoffer gewond naar ziekenhuis"

amsterdamsdagblad 112 - 16:58

amsterdamsdagblad 112 plaatst artikel: "Steekincident in Amsterdam-Zuidoost"

Politie - 13:21

Politie plaatst artikel: "Amsterdam - Getuigenoproep: Steekincident Kruitberghof Amsterdam-Zuidoost"

amsterdam - 13:35

amsterdam plaatst artikel: "Politie zoekt getuigen van steekpartij Amsterdam-Zuidoost "

amsterdamsdagblad 112 - 13:37

amsterdamsdagblad 112 plaatst artikel: "Getuigenoproep: Steekincident Kruitberghof Amsterdam-Zuidoost"

Relevante nieuwsberichten

Politie doet onderzoek naar steekpartij

AMSTERDAM - Woensdagmiddag 4 augustus tegen 16.10 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Kruitberghof in Amsterdam.

Gewonde bij steekpartij op de Kruitberghof in Amsterdam

AMSTERDAM - Woensdagmiddag 4 augustus tegen 16.10 uur heeft een steekincident plaatsgevonden op de Kruitberghof in Amsterdam.   Door het steekincident is een persoon gewond geraakt, hij is behandeld door het ambulancepersoneel en is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft het gebied rondom het incident afgezet voor onderzoek. Ook zochten ze in de omgeving naar de eventuele verdachte(n).

Steekincident in Amsterdam-Zuidoost

AMSTERDAM - Woensdagmiddag tegen 16.10 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Kruitberghof in Amsterdam.Door het steekincident is een persoon gewond geraakt, hij is behandeld door het ambulancepersoneel en is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft het gebied rondom het [...]

Steekpartij in Amsterdam-Zuidoost, slachtoffer gewond naar ziekenhuis

Bij een steekpartij op Kruitberghof in Amsterdam-Zuidoost is een persoon gewond geraakt aan zijn arm. Er is nog niemand aangehouden. De verdachte zou in een zwarte Volkswagen Golf zijn weggereden. De politie heeft het gebied rondom de plaats delict afgezet voor onderzoek.  Volgens een politiewoordvoerder ging er mogelijk een ruzie aan vooraf. Getuigen die beelden hebben van het incident worden verzocht zich bij de politie te melden.

Politie zoekt getuigen van steekpartij Amsterdam-Zuidoost

De politie is op zoek naar getuigen van de steekpartij die afgelopen woensdag plaatsvond aan het Kruitberghof in Amsterdam-Zuidoost. Een 48-jarige man raakte hierbij zwaargewond aan zijn arm.  De politie kreeg rond 16.10 uur een melding binnen van geweld. Eenmaal ter plaatse troffen ze de zwaargewonde man aan, die naar het ziekenhuis is vervoerd. Het gaat naar omstandigheden goed met hem.  Er zou voor de steekpartij mogelijk een ruzie zijn ontstaan tussen het slachtoffer en de verdachte. Getuigen De verdachte zou met een zwarte Volkswagen Golf zijn weggereden en is gevlucht richting de Karspeldreef. Hoewel er veel politie, en zelfs een helikopter, aan het zoeken was, is de verdachte niet aangetroffen. De politie roept getuigen daarom op om zich te melden via 0900 8844 of anoniem via 0800 7000. Ook camerabeelden, zoals van beveiligingscamera's of een dashcam, zijn gewenst. 

Amsterdam - Getuigenoproep: Steekincident Kruitberghof Amsterdam-Zuidoost

Op woensdagmiddag 4 augustus is een 48-jarige man in zijn arm gestoken op een parkeerplaats aan het Kruitberghof. De recherche is op zoek naar getuigen.

Getuigenoproep: Steekincident Kruitberghof Amsterdam-Zuidoost

AMSTERDAM - Op woensdagmiddag 4 augustus is een 48-jarige man in zijn arm gestoken op een parkeerplaats aan het Kruitberghof. De recherche is op zoek naar getuigen.Omstreeks 16.10 uur ontvangen agenten de melding om te gaan naar het Kruitberghof. Aldaar zou een 48-jarige man gewond op de grond [...]


Locatie 112 melding - Kruitberghof, Amsterdam