menu

Online sinds 2002 112 & P2000 live
Pager update: 02:18:43

Brandweer met spoed naar de Oude Amersfoortseweg in Hilversum

De melding kwam binnen op donderdagmiddag rond 14:30 bij de brandweerpost. Deze melding werd verstuurd via het P2000 netwerk. De brandweer is met spoed ter plaatse gegaan.

Hilversum ligt in de provincie Noord-Holland. De hulpdiensten in Hilversum reageren onder meer op 112 meldingen die bij deze veiligheidsregio binnenkomen. 112 meldingen in Noord-Holland worden via het P2000 netwerk naar de juiste brandweer, ambulance en/of politie gestuurd.

Deze maand zijn er door ons 0 meldingen in Hilversum gemeld.

Tijdlijn melding

112 Meldkamer - 5 augustus 2021

Melding komt bij meldkamer binnen.

Brandweer - 14:30:47

Meldkamer roept brandweer via P2000 netwerk op.

hardnieuws - 15:30

hardnieuws plaatst artikel: "Brandweer onderzoekt oorzaak van felle brand"

nhgooi - 16:08

nhgooi plaatst artikel: "Veel rook door brand in woning met kinderdagverblijf, kinderen snel veilig"

Relevante nieuwsberichten

Brandweer onderzoekt oorzaak van felle brand

HILVERSUM - Donderdagmiddag 5 augustus omstreeks 15.05 uur was brand ontstaan in een gebouw aan de Oude Amersfoortseweg in Hilversum.

Veel rook door brand in woning met kinderdagverblijf, kinderen snel veilig

Aan de Oude Amersfoortseweg in Hilversum is donderdagmiddag een brand uitgebroken. Op de zolder van de woning ontstond de brand, terwijl het in de kelder gevestigde kinderdagverblijf open was. Doordat er regelmatig brandoefeningen zijn, waren de kinderen snel veilig buiten de woning, aldus een woordvoerder van de brandweer  Op de zolder was een goed brandalarm aanwezig, waardoor al snel duidelijk was dat er geëvacueerd moest worden. De brandweer schaalde snel op naar middelbrand en kreeg de brand snel onder controle. Iedereen op tijd weg Bij de brand waar veel rookvorming ontstond kon iedereen in de woning op tijd het huis verlaten. De oorzaak van de brand is nog onbekend. De kinderen worden momenteel ergens anders opgevangen, aldus de woordvoerder van de brandweer.


Locatie 112 melding - Oude Amersfoortseweg, Hilversum