menu

Online sinds 2002 112 & P2000 live
Pager update: 03:53:15

Brandweer met spoed naar de Juliana van Stolberglaan in Naarden

De melding kwam binnen op dinsdagavond rond 21:20 bij de brandweerpost. Deze melding werd verstuurd via het P2000 netwerk. De brandweer is met spoed ter plaatse gegaan.

Naarden ligt in de provincie Noord-Holland en valt onder de P2000 Flevoland. De hulpdiensten in Naarden reageren onder meer op 112 meldingen die bij deze veiligheidsregio binnenkomen. 112 meldingen in Noord-Holland worden via het P2000 netwerk naar de juiste brandweer, ambulance en/of politie gestuurd.

Deze maand zijn er door ons 0 meldingen in Naarden gemeld.

Tijdlijn melding

112 Meldkamer - 3 augustus 2021

Melding komt bij meldkamer binnen.

Brandweer - 21:20:52

Meldkamer roept brandweer via P2000 netwerk op. Opschaling brand naar middelgrote brand.

nhgooi - 22:40

nhgooi plaatst artikel: "Felle brand verwoest schuren in Naarden"

hardnieuws - 07:56

hardnieuws plaatst artikel: "Forse rookontwikkeling bij brand in schuur"

Relevante nieuwsberichten

Felle brand verwoest schuren in Naarden

Een felle brand heeft vanavond twee geschakelde schuren in de Juliana van Stolberglaan in Naarden grotendeels verwoest. De brand is inmiddels meester, al verricht de brandweer nog wat sloopwerk om te voorkomen dat het vuur weer oplaait.  Dat bevestigt een woordvoerder van de brandweer Gooi en Vechtstreek. De brand in het gebouw ontstond rond 21.00 uur, waarna de vlammen al snel uit het dak sloegen. Vanwege de rookontwikkeling en het risico dat het vuur zou overslaan op de woningen moesten bewoners van omliggende woningen hun huis uit. Dankzij de inzet van onder meer twee bluswagens had de brandweer het vuur snel onder controle. Overslag naar een naastgelegen woning kon worden voorkomen, maar de schade aan de schuren is flink. De brandweer controleert aangrenzende woningen op de aanwezigheid van koolmonoxide, waarna bewoners terug naar huis kunnen. Volgens een getuige zouden de bewoners afgelopen weekend hun intrek hebben genomen in de woning, maar dat kan de woordvoerder niet bevestigen. 

Forse rookontwikkeling bij brand in schuur

NAARDEN - Dinsdagavond 3 augustus rond 20.55 uur was brand ontstaan in een schuur in de tuin van een woning aan de Juliana van Stolberglaan in Naarden.


Locatie 112 melding - Juliana van Stolberglaan, Naarden